Deelnemen aan de jeugdzeillessen kan alleen als je jeugdlid bent van Watersportvereniging “Ooltgensplaat”. Aanmelden voor het jeugdlidmaatschap kan je hier.
Met dit lidmaatschap kun je je inschrijven voor de jeugdzeillessen en is het mogelijk om bij de vereniging, buiten de zeillessen om, een optimist te huren.

De aanmeldingsformulieren vind je ook via het menu hierboven, onder het kopje “Jeugdzeilen” -> “Aanmeldingen”. Er zijn aparte formulieren om je aan te melden voor het jeugdlidmaatschap, de zeillessen of om een Optimist te huren.

Programma
De jeugdzeillessen bestaan uit 1x zwembadtraining en 4 hele zaterdagen zeilles. Deze staan gepland op de volgende data:

• 20 mei zwembadtraining in de Staver, van 16.30 uur tot 19.30 uur en op;
  • 27 mei, 10, 17 en 24 juni de zeillessen, van 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

De zeillessen beginnen steeds met theorielessen. Deze worden niet apart gegeven.

LET OP, er kunnen maximaal 20 cursisten mee doen en VOL is VOL!

Wat kost het?
De kosten voor het jeugdlidmaatschap bedragen 25 Euro, dit is inclusief jeugdlidmaatschap KNWV. Voor de jeugdzeillessen vragen we een bijdrage van 25 Euro, dit is inclusief de zwembadtraining.

Voorwaarden om mee te kunnen doen:

• Je zit in groep 7 of 8 van de basisschool;
  • Je bent in het bezit van zwemdiploma A;

Disclaimer
De gehele cursus geschiedt voor eigen risico. Watersportvereniging “Ooltgensplaat” en/of haar leden kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor enig verlies, schade of letsel van welke aard dan ook.

Als je nog vragen hebt maak dan gebruik van het contactformulier Jeugdzeilen.